Zinnemers » Diensten » Internet diensten » Website ontwikkeling
Website ontwikkeling

Zinnemers Automatisering richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van interne websites, zogeheten intranet applicaties. De techniek van websites staat hierbij voorop.

 

Daarnaast is er door software op maat de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw ERP (hoe eenvoudig die ook kan zijn) als portal op een persoonlijke pagina te zetten waarmee uw personeel op een eenduidige manier precies die informatie kan verkrijgen die van belang is.

Qua uiterlijk laten wij ons adviseren door externe partijen, omdat wij van mening zijn dat websign een vak apart is. Wij concentreren ons liever op de werking, die moet goed zijn.

 

 

Intranet :

Vaak wordt het intranet bij een bedrijf nog gezien als een interne website met nieuwsbrieven, een face-book of on-line documenten. Echter de mogelijkheden zijn ongekend. Denk bijvoorbeeld ook aan het verzamelen en beheren van CV’s, interne discussies via blog, kalender / afspraken.

 

Daarnaast biedt een intranet legio mogelijkheden om bestaande data uit verschillende applicaties (ERP, excel sheets enz) te combineren en op een eenduidige manier (inclusief autorisatie) te tonen.