Zinnemers » klanten » Kupan
Kupan

Kupan is een trendzettende onderneming op gebied van sanitaire ruimte inrichting. Het productenprogramma omvat alles op het gebied van watervast materiaal zoals HPL. Als een van de toonaangevende bedrijven in de wereld is Kupan een bedrijf dat haar producten zelf ontwikkelt en produceert. Tot het programma behoren douche-, toilet-, omkleed- en kleedcabines, was- en make-up tableaus, waterbestendige en Non Fire Support deuren en lockers, met indien gewenst elektronische afsluitmogelijkheden.

 

Zinnemers Automatisering heeft bij Kupan een productconfigurator gebouwd waarmee de calculatie zeer snel een offerte kan uitrekenen. Deze offerte is de basis voor de werkvoorbereiding om uiteindelijk tot een complete productieorder te komen.

 

Deze productconfigurator stuurt de complete productie aan: het optimaliseren van delen uit grote platen, stansen van aluminium profielen, het genereren van zaagschema’s tot het produceren van CNC programma’s. Alles wordt aangestuurd via een centrale database zodat op elke werkplek de benodige informatie aanwezig is.

 

Ook is er voor de website van Kupan een 3D configurator gebouwd waarop de klant interactief een Kupan product kan samenstellen.