Zinnemers » klanten » te Kloeze Bruyl
te Kloeze Bruyl

Te Kloeze Bruyl is een grondverzet bedrijf, opgericht in 1993 en gevestigd in Terborg, vlakbij de Duitse grens. Te Kloeze Bruyl is een internationale en flexibele marktgerichte onderneming. Met professionele mensen en een uitgebreid en modern machinepark proberen wij onze klanten tegen een redelijke prijs voortdurend werk van hoge kwaliteit te leveren. Zij ondersteunen grote internationale project ontwikkelaars in het voorbereidend werk waarbij vaak veel grond moet worden verzet.
Zij zijn werkzaam in vier verschillende grondverzet sectoren.
TKB is daarnaast ook handelaar in machines en daaraan gerelateerde producten.


Maatwerk software
Voor Te Kloeze Bruyl in Terborg heeft Zinnemers Automatisering een Project Management Systeem ontwikkeld.

Het maatwerk pakket geeft inzicht in de beschikbaarheid van eigen machines en medewerkers alsmede de inzet van onderaannemers. Middels deze applicatie is op ieder moment beschikbaar waar personen, machines en hulpstukken bij machines zich bevinden. Dit gebeurt door middel van een duidelijk en overzichtelijk planbord.

Daarnaast kan een kostenoverzicht aangemaakt worden ter facturering. Verder zijn er diverse rapportages op te vragen, alsmede kostenprognoses.


Het hart van de applicatie vormt de projectkaart, waarop door middel van duidelijke tabbladen alle relevante informatie van een project terug te vinden is.

Enkele overige modules binnen de applicatie zijn: Inkoop bestellingen, ontvangstbevestigingen, uren werknemers, vakantie werknemers.
Systeemaanleg- en onderhoud

Zinnemers Automatisering verzorgt al sinds 2002 het netwerkbeheer en -onderhoud. Ook verzorgen wij voor Te Kloeze Bruyl de levering van alle benodigde hardware, dragen wij zorg voor de backup-oplossing, configureren wij de e-mail, etc.

Uiteraard zijn wij ook betrokken bij de verhuizing van Te Kloeze Bruyl naar Rees (D). Er is daar ondertussen een Site to Site en een VOIP verbinding opgezet.