Zinnemers » klanten » Hectas
Hectas

Hectas is met meer dan 13.000 medewerkers in 8 landen één van de grootste aanbieders op het gebied van facilitaire dienstverlening. Hectas wil een klasse apart zijn in de branche en voor hun opdrachtgevers.

Hectas is al jaren één van onze relaties en in de loop der jaren hebben wij op een bijzonder prettige manier de samenwerking vorm mogen geven.

HSDB
Een van de projecten die wij voor Hectas hebben mogen uitvoeren is de ‘HSDB’. Dit is een database applicatie waarin de offertes worden gemaakt. Alle regiokantoren voeren via duidelijke en gebruiksvriendelijke invoerschermen de verschillende parameters in. Door middel van deze gestructureerde invoer kan met een druk op de knop de offerte volgens het afgesproken sjabloon in Word ® worden opgemaakt. De data wordt centraal opgeslagen, waardoor het hoofdkantoor in staat is om met deze data de nodige uitvoer te genereren.

Conversie
Hectas heeft ons ook ingezet tijdens de conversie naar een nieuw CRM pakket. Onze programmeurs hebben modules ontwikkeld om de geëxporteerde data  van het vorige pakket om te laten bouwen (te converteren) naar het gewenste formaat in de nieuwe applicatie.